Wednesday, 21 December 2011

Geram doh !

Assalamualaikum . :face15:

Waaaaa . ok la sebelom aku cite nih .
Aqou nk ucap takziah kat kawan aqou sorang nih .
Ain nadirah sbb Ayah dye baru meninggal pkol 2 pagi smlm . :face60:
Semoga Roh Ayah Ain sentiasa dirahmati ALLAH .
Sama2lah kita sedekah kn AL-FATIHAH KEPADA ROH AYAHNYA .

K la semalam kitaorg nk ziarah kaw ain . tpi xjdi !
laen kali je la ye . :face43:

Tapi smlm aku dapat tau yg A______ , Ain 5m , and Rizal Ayam kowt dorang g titi gantung lawat Ain kowt .
aqou x beberapa tau sngt spe yg pegi Aku agak je . tpi yg pasti A_____ dye pegi .
Kepada farah . Ifffah . Syafiyah . msti ingat yg aqou ad cite yg psal Ain mengamuk tuh .
Tuh bkan aqou yg ckap tpi AIZAT k . :face54:
Sebenarnye mne ad Ain mengamuk . wei sial doe Aizat dye tipu aqou !
Gerammmmm !! :14:
Sampai Haty dye tipu aqou !

Pas tuh tetiba je . Aku dpat mcej dri A _____ . .

Dye anta cm nih .

wei mne ada Ain mengamuk . aku cabai mlot kamu karang .
(korang tau tk yg aqou paling bnci kalo org tetiba je attack aku )

Ha'ala pe masalah kaw . bukan aku yg ckap psal semua tuh . tpi Aizat yg ckap . kalo nk g la maki hamun dye . asal aku pulak yg kena . nah amek 6be dye . g maki hamun sendiri 017-_ _ _ _ _ _ _ . .

Aku da ckap gn dye da . Aku ckap baek2 je .

Boley pulak kaw ckap baek2 kn . gn aku ko g marah2 asal . hmm . ni la org yg da lpe kawan .

Bile mase aku marah2 kau bengap !!
(wei vavi punya minah ske aty dye je nk pangel aku bengap )

Ee . geram doh .
ske aty dye je nk pangel aku bengap .
Ee .nk je aku tembak minah tuh gn machine gun ! :face11:

Siyes aku ckap yg minah tuh da bnyk gile berubah .
Makin terokkk !!
mse time skola dulu x de pon dye cm nih . tpi skrg arrrgghhh mlas nk ckap .

K la byee . mlas nk ungkit lagi . :n:

2 Comments:

At 23 December 2011 at 08:41 , Blogger farahluvhakim said...

atul ker ?
TELL ME ! TELL ME !

 
At 27 December 2011 at 17:20 , Blogger zyura said...

@ farahluvhakim

Kalo aqou ckap msti kaw tk caye punya . org tuh bkannye atul .

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home